Hansha Reflection House-Residential House by Studio Sklim

Studio Sklim Portrays The Hansha Reflection House Residential House

Studio Sklim, the project leader of the award winning design Award Winning Hansha Reflection House Residential House spells out, Hansha Reflection House is a specific residence for a specific site, set to address the ephemeral moments of the surroundings with structural ingenuity and material sublimity. The extensive 3.2 m timber cantilever carries the living and dining areas to accommodate parking for 3 cars. The idea of Reflection becomes a series of unfolded meanings; exterior reflection of surrounding, interior reflection of surroundings, introspective reflection spaces and reflection of the site. The house changes its appearance throughout the day and reflects the surrounding Sakura trees during Spring..

Hansha Reflection House-Residential House by Studio Sklim Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=80357

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Peek homepage.

Design Magazine
Copyright © 2010 - 2019 Design Peek - designpeek.com - All Articles