Lan Chuang Space by Being Architects

Being Architects Shares The Lan Chuang Space Mixed Use Architecture

Being Architects, the architect of the award winning project Mixed Use Architecture by Being Architects demonstrates, The renovated workshop will be a new type of multi-functional complex space, which integrates co-working, fitness club, light catering, buyer's shop, roadshow lecture and art exhibition. The biggest feature of the site is the southwest corner of the building, which is the only facade showing to the main street and the industrial ruins above it. Design creates the dialogue and integration among the architectural space, nature and industrial ruins scenery. A new spatial order is reconstructed under the logic of retaining the original factory building..

Lan Chuang Space by Being Architects Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=86003

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Peek homepage.

Popular Designers
Copyright © 2010 - 2020 Design Peek - designpeek.com - All Articles